Política de privadesa

Us informem que tractarem les vostres dades només d’acord amb l’existència del vostre consentiment.

ACCION PSORIASIS informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ACCION PSORIASIS es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que us confereix la normativa vigent en protecció de dades podreu exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal, així com del consentiment prestat per al tractament. d’aquests, dirigint la vostra petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic INFO@ACCIONPSORIASIS.ORG.

Podrà adreçar-se a lAutoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Qui som

La nostra adreça web és: https://acciopsoriasi.org.

ACCIÓN PSORIASIS
c/ Palomar, 40 08030, BARCELONA
Espanya
Lloc web: https://acciopsoriasi.org
Correu electrònic: info@accionpsoriasis.org
Número de telèfon: 932 80 46 22

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Amb qui compartim les vostres dades

Les vostres dades no es comparteixen mai amb tercers a excepció d’aquelles ocasions en les que tenim obligació legal en fer-ho com poden ser inspeccions, auditories o bé requeriments judicials.

Quant de temps retenim les dades

A l’emplenar un formulari accepteu les condicions especiífiques del mateix. En tots els casos, accepteu que us contactem per a poder formular una resposta adequada a la vostra petició. Mantindrem indefinidament les vostres dades per a demostrar davant les institucions o organismes que atenem un gran nombre de peticions i tenim una utilitat pública. No obstant, ens posarem en contacte amb vosaltres sobre l’assumpte que ens heu contactat i no per altres motius, i mai per res aliè a la psoriasi o activitat de l’associació.

En cas de subscriure-us a un butlletí o rebre informació periòdica, accepteu rebre comunicacions de la nostra associació indefinidament, sempre que no indiqueu el contrari, en relació a la psoriasi i a millorar la vostra qualitat de vida o a mantidre-us informats sobre l’activitat de l’associació per a mantenir la transparència vers els nostres seguidors o socis.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si heu emplenat un formulari, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem o a exercir el vostre dret a no rebre cap comunicació per part nostra a excepció de confirmacions de la baixa. Aquesta negativa només quedarà anulada en cas que torneu a donar el vostre consentiment. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

En totes les comunicacions per mail des de l’associació podeu trobar un enllaç per anular el vostre consentiment i evitar rebre aquell tipus de comunicacions en concret.

On s’envien les vostres dades

Les vostres dades són emmagatzemades en sistemes de gestió externs, mantenint les garanties legals amb els esmentats sistemes de gestió.

Usuari i règim de responsabilitats

La navegació, accés i ús pel lloc web d’ACCION PSORIASIS confereix la condició d’usuari, per la qual s’accepten, des de la navegació pel lloc web d’ACCION PSORIASIS, totes les condicions d’ús establertes aquí sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa de compliment legal obligat segons el cas.

El lloc web d’ACCION PSORIASIS proporciona una gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

§ La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari als formularis estesos per ACCION PSORIASIS per a l’accés a certs continguts o serveis oferts pel web. § L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per ACCION PSORIASIS contràriament al que disposen aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

Política d’enllaços i exempcions de responsabilitat

ACCION PSORIASIS no es fa responsable del contingut dels llocs web a què l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts al seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat a què es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

ACCION PSORIASI declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, ACCION PSORIASIS no es fa responsable, en cap cas, dels danys eventuals que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari.

Modificacions

ACCION PSORIASIS es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com a les condicions d’ús. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran de compliment obligat durant el

temps en què es trobin publicades a la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

Certificat SSL (Secure Sockets Layer)

El CERTIFICAT SSL proporciona autenticació, privadesa i seguretat de la informació entre ACCION PSORIASIS i l’usuari.

ACCION PSORIASIS disposa d’un certificat de seguretat que s’utilitza per CERTIFICAT SSL per fer connexions segures.

En aquest procés s’estableixen diversos paràmetres per realitzar la connexió de manera segura i s’estableix usant claus preestablertes, codificant i descodificant totes les dades enviades fins que la connexió sigui tancada.

Propietat intel·lectual i industrial

ACCIÓ PSORIASI per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts a la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos – marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat d’ACCION PSORIASIS. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, i els seran aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del que disposa la Llei de propietat intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense lautorització dACCION PSORIASIS.

L’usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial titularitat d’ACCION PSORIASIS. Podreu visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del vostre ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines d’ACCION PSORIASIS.

Accions legals, legislació aplicable i jurisdicció

ACCION PSORIASIS es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del lloc web i continguts, o per l’incompliment de les presents condicions.

La relació entre l’usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i aplicable al territori espanyol. Si sorgeix qualsevol controvèrsia, les parts poden sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència sobre això. ACCION PSORIASIS té el domicili a BARCELONA, Espanya.